Днес на  ЕС поднови своя ангажимент към международното управление на океаните.

...
Днес на  ЕС поднови своя ангажимент към международното управление на океаните.
Коментари Харесай

ЕС заделя един милиард евро за опазването на океаните

Днес на  ЕС възобнови своя ангажимент към интернационалното ръководство на океаните.

Европейски Съюз показа лист с  за интервала 2020—2022 г. в размер на съвсем 1 милиарда евро, което е най-щедрият финансов ангажимент, представян в миналото на този конгрес.

Конференцията „ Нашият океан “ показва основна опция за страните по света, гражданското общество и индустрията да се ангажират с съответни и значими дейности по запазване на океаните. Тази година сътрудници от целия свят се събират към тематиката „ Нашият океан, нашите нации, нашият разцвет “, с цел да търсят решения за стабилно ръководство на морските запаси, за повишение на устойчивостта на океаните към изменението на климата и за запазване на здравето на бъдещите генерации.

В рамките на конференцията Европейски Съюз се ангажира по всички тематики, прегледани на интернационалния конгрес: предпазени морски зони; битка със замърсяването на морската среда; търсене на решения за океанските аспекти на климатичната криза; създаване на устойчиви сини икономики; развиване на резистентен дребномащабен лов на риба и аквакултури и реализиране на сигурност, законовост и сигурност в океанските зони. Европейски Съюз създаде също по този начин, който ще разреши на жителите да наблюдават напредъка.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР